Ο Designer των επωνύμων

Στα Ιωάννινα βρέθηκε για σπουδές στο ΤΕΙ Ηπείρου, τμήμα Νοσηλευτικής, ενώ παράλληλα άρχισε και τις σπουδές του επάνω στην μεγάλη του αγάπη το σχέδιο και το κόσμημα. Σπουδάζει Τεχνικός τεχνολογίας ενδύματος και υποδήματος και ταυτόχρονα Τεχνικός μετάλλων-σχεδιαστής κοσμημάτων.

 

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τα χειροποίητα διακο-σμητικά και τη διακόσμηση χώρου, ενώ τα τελευταία 6 χρόνια τον έχει κερδίσει η μόδα και πιο συγκεκριμένα, το χειροποίητο κόσμημα, κερδίζοντας από την πρώτη κιόλας στιγμή τις εντυ-πώσεις.

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στις 25 Μαϊου του 1994. Κατάγεται από τη Σιάτιστα Κοζάνης και έκανε κυριολεκτικά τα πρώτα βήματά του μέσα σε fashion shows για γούνες. Προέρχεται από οικογένεια που παραδοσιακά ασχολείται με την γούνινη μόδα (fur fashion) και ο πατέρας του, τεχνικός ενδύματος γούνας, ήταν κατά κύριο λόγο αυτός που τον έκανε να αγαπήσει το σχέδιο και τη μόδα.

Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που έχουν επιλέξει κοσμή-ματά του για τις εμφανίσεις τους όπως ανάμεσα στους οποίους είναι:

Ναταλία Γερμανού, Βάσω Κολλιδά, Στέλλα Καλλή, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Έλενα Τσαγκρινού από τους Otherview, Γιώργος Σαμπάνης, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Μανίκας, η ομάδα της Τατιάνας Στεφανίδου, αλλά και πάρα πολ-λοί άλλοι!

 

 

Φυσικά κοσμήματα του Παναγιώτη Σαριγιάννη έχουν επι-λέξει και δημοσιογράφοι και τραγουδιστές της πόλης μας μεταξύ των οποίων η Έλενα Αντωνίου, στην εκπομπή της Sports Arena, o τραγουδιστής Κώστας Γρεμούτης, η Εύη Παντούλα, κ.α.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Επικοινωνία

Τρόπος πληρωμής

www.spdesign.gr

T. 6980870525

E. panagiotissarigiannis1@gmail.com

Copyright © 2016  All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ

Submitting Form...

The server encountered an error.

Σας ευχαριστούμε.